viata ta incepe azi

nu ma intereseaza relatia ta cu vreun D-zeu ori vreun fel de Biserica (dragostea, impotrivirea ori negarea ta), nu conteaza cum il numesti ori unde il cauti (sub ce forma; piatra, animal, cruce, semiluna, triunghiuri, talisman prin fumuri ori saman); vor urma cuvinte care creeaza ambiguitatea (si nu din cauza ta dar pentru tine ‘s-a ajuns asa…)
.
incepand de azi (in viata ta)
CREDINŢA suplineste termenul de INCREDERE!

.
increderea e păcălicioasă, ea vine cu timpul si te poate insela. de ti se va spune (si vei miza pe)  „ai incredere in tine” vei păli. trebuie sa „crezi in tine” si nu „sa ai incredere tine” iar asta vine „la pachet” cu tot ceeace faci:
trebuie (desi in viata NIMIC  nu trebuie) sa CREZI IN CEEA CE (…vrei sa) FACI (in ceea ce esti)!
.
nu’i condamna pe cei care au plecat de la cateva cuvinte rostogolite sub toate formele ( plus cateva ce se vor inventa): fericiti cei care au crezut da’ n’au vazut!  invata de la ei (ca’i lucru fain ce spune acolo da’i adanc ), de la ceilalti (vorbim de alti credinciosi) plus de la altii si vino cu ceva mai bun.
esti in stare?!
nu trebui sa’ti intemeiezi (neaparat) vreo secta ori grupare, sa aderi ori sa sustii (desi esti liber sa o faci; e pielea ta!).
materializeaza (asta include si forme de existenta ori de exprimare, trairi, emotii, amintiri, visuri, alergii si tainuri…  nematariala) viata ta (incepand de astazi) cu CREDINTA  ca poate fi (macar de faci primul pas!) , ca va fi dupa gandul / mintea / dorinta / deja ne repetam… CREDINTA ta.

iar acum as vrea sa’ti spun ca tot ceea ce faci / gandesti ori doresti, realizezi sau macar incerci, se aduna undeva. exista ceva ori cineva care ar putea sa foloseasca viata noastra (ca pe o baza de date). nu stiu de este asa desi tare bine ar fi de nu s’ar pierde chiar tot…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: