3-D (ce’ispatiul tridimensional si ce face el)

traim intr’un spatiu 3D (il lasam asa; pe scurt).  am convenit… asta.
ce inseamna (ce poate insemna) acest lucru?
practic… orice forma de existenta materiala isi lasa (la un moment dat) amprenta pe trei planuri (matematic vorbind). umbrele (proiectiile) corpului respectiv, ale subiectului fac analiza noastra intr’o succesiune normal acceptata. te misti in 3D’ul tau/nostru, iti lasi amprenta/urma pe fiecare plan (uzual acceptat).
IMAGINEAZA viata altfel (ca sa nu spun INVERS): existenta ta (in) 3D este (de fapt) efectul (si nu cauza) miscarior (existentei/…lor) din fiecare plan (din cele 3 acceptate).
cum sa’ti spun?!!… o existenţa dintr’un plan genereaza efect in sistmul tau 3D (fara ca celelalte doua sa contribuie) sau (mai departe)… doua existenţe (din doua dintre cele trei planuri) combina cauze ale efectelor pe care tu le percepi in 3D”ul tau/nostru ori (chiar) toate cele trei planuri contribuie simultam la ceeace ti se intampla tie in 3D.
de fapt existenţa ta tridimensionala este o umbra (un efect; un cumul de umbre materializate in ceea ce percem noi fizic) a ceea ce se intampla in fiecare plan (matematic… ‘au nu numai) si nu proiectiile tale sunt niste umbre pe niste planuri ciudate.
.
unii spun ca exista si un al patrulea plan (adesea cauta sa’l asocieze cu tmpul desi nu’i astfel desi o legatura poate fi) dar cum sa’ti spun o poezie de nu stiu ori nu pot a vorbi si cum sa’ti strigi alesul de nu va auzi.
e SF i’adevarat desi lumea umbrelor este UNIVERSAL (mai ales dupa o varsta…) acceptata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: