par’curva de3ori

eu vreau femeia curva s-o am, sa amagesc, s-o… s-o prind intr-o pictura, cu sarg eu imi doresc. doar viata in desfrau fierbe-n eveniment, ciudata amintire; doresc sa imi descoperi, impartasindu-mi stari si gesturi iluzorii, iti caut voluptatea, inseala-ma… abunda in detalii cumplite-mi amintiri, prea dureros de faine, stari, doar gesturi… ‘au priviri. sa bucur, imi doresc, retina intunecata, cand pleoapa mea mentala e ridicata toata, cand uragan de stari, potop in amintiri transforma pielea fetei in camp de amagiri, cand lacrima parcurge un drum de jos in sus, cand epiderma neted, tresare… parca nu-i, cand porii se trezesc si se ridica-n fata urland la mine-n minte, cand aprinzand-o toata, pictez ca un nebun cu ochii-nchisi, aproape. cu mana, ce-i desprinsa strain, conjur de moarte; e parca… nu-i a mea, din alt trunchi se comanda
stau, chiar traiesc.. alaturi ca spectator ma simt, ma rog sa prind finalul, cortina s-o desfid.
asa picteaza omul ce mintea-mi surubeaza, ce-mi spune ca femeia, doar curva, il marcheaza. astept sa las in urma lumea lui de joaca, s’ajung la mine’acasa, sa pun mana pe pix, sa strang o coala roasa, s-o inegresc cu vorba din curva-mi minte, mintea mea.
cand imi insel amici, sa-i mint… ca sunt confuz, bolnav sau chiar obtuz si izolant cuprins de friguri imi storc minte-mi bolnava, fara sa stiu ca viata-mi ofera satisfact in gheata. e doar pe post de curva, isi cere trepanatii. iubesc relicva asta pe post de uvertura ce amageste omul si-l trage spre capcane’n ura dar fara sa ma perii, incet am sa soptesc; nu am platit-o inca si sincer nu-i prea drept s-o fut ca pe-o ruina o viata, linistit, caci pan’a fi transpus’n vers, eram tihnit dar ce folos sa spun ca pana’acum un an aveam in lumea asta, aproape… ce-mi doream da’ nu puteam transcrie ‘au nu cred ca tindeam sa scriu poe’m ‘au ‘zie cu ce si cat doream.
cum daca viata-i curva, Tu… pe numele mic Eu, esti doar zambet de umbra creat de-un Dumnezeu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: